LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Budapest II. kerület Budaliget

390 m²

980 m²

7

479900000 Ft

Budaliget legszebb, panorámás részén eladó egy óriási potenciállal rendelkező 2 nappali (medencetér + amerikai konyhás nappali) + 5 hálós, 3 gardróbos, 3 fürdős, háztartási helyiséges, medencés, összesen 240 m2 terasszal rendelkező, 390 m2 nettó belső alapterületű, teljesen egyedi családi ház.
Az hegyoldalban elhelyezkedő, emelkedő, 980 m2-es telken 4 szinten lett kialakítva az ingatlan: az utcafront mint mínusz első szint egy 3 állásos garázzsal, elektromos kapuval és két gyalogos bejárattal (a garázsok két oldalán) lett kialakítva – itt juthatunk fel a legnagyobb teraszrészre.
Ez az U alakú terasz összesen 90 m2, előtte egy kisebb előkert is kialakításra került.
A házba belépve az előtérből nyíló nappali 45 m2, külön étkező, konyha, mellette kamra is kapott helyet, az előtérben továbbá egy mosdó is található.
A félemeleten található a mosókonyha a fűtésrendszerrel és egy gardrób, félemelettel feljebb, az első szinten két nagy háló és egy komplett fürdő kapott helyet.
Fél emelettel feljebb további két háló található, majd innen jutunk fel a medencetérbe, ami a telekemelkedés miatt a legfelső szinten található. Itt egy pihenőszoba és egy komplett fürdő mellett egy kb 8*4-es, 1.7 méter mély medence is található, szauna és egy kis bárrész is kialakításra került.
Az ellenáramoltatós, fűtött medencetérnek saját légforgatója mellett temérdek ablaka van, amik miatt a tér jól szellőztethető. A medence mögött intim terasz, a medencetér előtt egy 40 m2-es panorámateraszról pedig a MOL toronyig ellátni tiszta időben.
2019-2022 között szinte teljes felújításon ment keresztül: az U terasz új szigetelést és burkolatot kapott, ahogy az előkert is, hogy a garázs sehol ne ázzon véletlenül sem.
A teljes épület szigetelésre került, a medencetér vízszigetelésre került, az egész élület alaperősítést kapott, a hátsó teraszon és a panorámateraszon az elfolyó vízelvezetés megoldásra került, a medence és a ház padlófűtés hőszivattyú előkészítése is kialakítva, a két emeleti fürdőszoba komplett felújítást, szigetelést kapott, a medencetérben lévő pihenőszoba újonnan kialakított, ablakokkal elválasztásra került, a világítások, teraszfények, kandelláberek is cserélve lettek.

Mind szerkezetileg, mind belsőleg jó állapotú ingatlan, mely ízlés szerinti kialakítását a leendő vevő úgy folytathatja, hogy a szigetelésekkel vagy szerkezeti, statikai problémákkal nem kell foglalkoznia.

Tökéletes családi ház mellett elit magánklinikának, reprezentatív rezidenciának, konzulátusnak, nagykövetségnek.

További kérdésekkel, megtekintési időpontokkal kapcsolatban keressen bizalommal!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy