LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Budapest II. kerület

77 m²

1

123500000 Ft

Eladó a II. kerület legszebb részén egy csodálatos, világos, erkélyes, csendes, földszinti lakás, autóbeállási lehetőséggel az udvarba.

Bogár utca, 69 nm (felmérés alapján 77,5 nm) 1+2 félszoba, 8 nm erkély, 10,7 nm tároló.

A téglaszerkezetű társasház 1982-ben épült, 2 épületegyüttesből áll, melyben egyenként 9 lakás kapott helyet. A motoros kapuval felszerelt udvarba egy autóval van lehetőség a parkolásra.
A riasztóval felszerelt lakás teljeskörű felújításon esett át. Háromrétegű ablakok, elektromos mozgatású redőnyök, szúnyoghálók kerültek beépítésre, valamint a teljes elektromos-, és vízhálózat is megújult. A kémény most került kibélelésre, a meleget kondenzációs gázkazán biztosítja, valamint felszerelésre került egy fűtő-fűtő inverteres klíma is. Ezáltal a rezsiköltségek is igen kedvezőek, a közös költség 17.760,-/hó, a teljes rezsi költsége kb. 30 ezer forint. Minden mérőóra külön elszámolású, a gázfogyasztás havonta 140 m3.

A délnyugati fekvésű lakásban nagy méretű, méretre gyártott beépített szekrények kerültek kialakításra, mely természetesen a vételár részét képezik, mint ahogyan a csúcsminőségű (BOSCH) gépekkel felszerelt konyha is.
A hatalmas méretű, száraz, ablakos tárolóban van lehetőség akár kerékpárok, téligumik, sílécek tárolására is.

A közlekedése kiváló, a Széll Kálmán tér 8-10 perc alatt elérhető. Minden karnyújtásnyira található, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek (Mammut).

A folyamatosan karbantartott épületben nagyon barátságos emberek laknak. A házban engedélyezett a rövidtávú lakáskiadás is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem hívjon bizalommal.

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.