LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Budapest III. kerület Csillaghegy

60 m²

3

119900000 Ft

Eladó a III. Kerületben, újépítésű, liftes lakóparkban egy 60 m2-es, 3 szobás, teraszos és kertkapcsolatos, első emeleti lakás. A terasz 22, a kert 60 m2.
Az ingatlanhoz 1 teremgarázs és 2 tároló is tartozik. Minden nyílászáró redőnnyel és szúnyoghálóval van felszerelve. A kellemes hőmérsékletről klíma gondoskodik, a praktikusan kialakított helységekben beépített szekrények és 2 darab tároló segíti a személyes holmik tárolását. A szépen gondozott kert saját öntözőrendszerrel rendelkezik, a terasz felett elektromos napellenzők vannak felszerelve.
A közös költség: 26 692 Ft/hó, ami tartalmazza a szemétszállítást, lépcsőház takarítást, ház biztosítást, garázs takarítást. Házközponti fűtés biztosítja a fűtést és a melegvizet.
Villany a jelenlegi tulajdonosnál 5500Ft/hó, természetesen a villany és a házközponti fűtés is egyedi mérős.

A lakópark a csillaghegyi HÉV megállótól pár percnyire, közvetlenül az ősfás parkkal körülölelt Csillaghegyi Strandfürdő mellett helyezkedik el. Rövid sétatávolságra van a 160-as, 219-es és a 960-as buszok megállója is, melyekkel könnyen elérhető a város. A British International School 10 percre található.

További kérdésekkel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!