LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Budapest IX. kerület Rehabilitációs terület

57 m²

2

93000000 Ft

Eladó a Dunától 1 utcányira a Ráday Residenceben egy hangulatos, világos, barátságos lakás teremgarázs beállóhellyel, tárolóval.

A Ráday utcából és a Lónyai utcából is bejárata van a 2020-ban épült társasháznak. A lakás 62 nm, 2 szoba, 1 állásos 12 nm-es teremgarázs beállóhely, 4 nm tároló.

A garázs és a tároló együttes értéke 12 millió forint. (Garázs 10 millió tároló 2 millió)

A hatodik emeleti lakás nagyméretű, napfényes, amerikai konyhás nappaliból, egy szobából, fürdőszobából, külön vécéből, és előszobából áll.

Az 59 lakásos társasház rendezett, folyamatosan karbantartott, nagyon barátságos emberek lakják.

A meleget házközponti kazán biztosítja, melynek átalánydíja 4.845 forint, szobánkénti fűtásszabályozással, hőmennyiségmérőkkel. A közösköltségben a fűtésátalány, a hideg-melegvíz, a szemétszállítás, a társasházi közös területek elektromos ellátása, a biztosítás, a felújítási alap, és a takarítás, kertrendezés tartozik bele, melynek mértéke: 23.849 forint.
Az épület energetikai besorolása AA++

Minden szobába hűtő-fűtő klímák kerültek felszerelésre, a konyha csúcsminőségű gépekkel felszerelt, az ablakok 3 rétegű üveggel ellátottak, az elektromos zsalúzia pedig megfelelően gondoskodik a fényáteresztésről.

Az Délnyugati tájolású lakás belmagassága 2,7 méter, per-, teher-, és igénymentes, azonnal költözhető. Igény esetén a teljes bútorzattal megvásárolható. A házban engedélyezett a rövidtávú lakáskiadás, ezért befektetésnek is kiváló.

A lokáció nagyon kedvező, minden karnyújtásnyira található, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár. A Dunapart közelsége lehetőséget biztosít sportolásra, sétálásra, kutyasétáltatásra egyaránt.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem hívjon bizalommal.

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelszolgáltatást biztosít.