Eladó a XI. kerület legdinamikusabban fejlődő részén, a Bolero lakóparkban egy csodálatos, napfényes, barátságos, klimatizált lakás.

Alíz utca, első emelet, keleti fekvés, nagy, kertkapcsolatos 70 négyzetméteres terasz, plusz 150 négyzetméteres öntözőrendszerrel ellátott pázsit, melyet a társasház kertésze gondoz. A lakás 3 szobás 81 nm-es, nagy gardrobos, tárolós, a terasz 70 nm.

Az épületet 2019 év végén adták át, újszerű, kilenc emeletes, a környéken hasonló házak helyezkednek el.
A meleget házközponti fűtés biztosítja, a fűtésátalány 9 ezer forint, a közösköltség 24 ezer forint, amely tartalmazza a ház elektromos ellátását, a garázskapu mozgatását, szemétszállítást, biztosítást, valamint a felújítási alapot.

Tartozik a lakáshoz egy teremgarázs beállóhely, amely opcionálisan megvásárolható 8 millió forintért, valamint egy 4 nm-es tároló, amelynek ára 4 millió forint.
A lakás árában benne foglaltatik a komplett konyhabútor AEG csúcsminőségű gépekkel, hűtőszekrénnyel, a gardrobe szoba terjes bútorzata, valamint a tároló szekrényei.

A lokáció remek, minden karnyújtásnyira található, óvoda iskola, bevásárlási lehetőségek. A Dunapart 5 percnyi sétára van, a Belváros 15 perc alatt elérhető autóval.
A lakás megtekintési napja: 2023. június 9. péntek

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem hívjon bizalommal.

Ingatlanirodánk teljeskörű szolgáltatást nyújt.