LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Budapest XI. kerület Sasad

101 m²

3

89900000 Ft

Hangulatos, tágas, 3 szobás, erkélyes, télikertes lakás eladó a XI. kerület közkedvelt részén, Sasadon, privát, 2 lakásos társasházban.

Az ingatlanban nappali, 2 különnyíló szoba, gardrób, konyha – étkező, kamra, két fürdő és külön mellékhelyiség található, téli kerttel és 9 m2 erkéllyel.

A lakást a 2000-es években műszakilag és esztétikailag teljeskörűen felújították, mely során új kétrétegű műanyag nyílászárókat, víz- és villanyvezetékeket szereltek be. A fűtést és a melegvizet gázkazán biztosítja, a hő leadás radiátorokkal történik, mely digitális termosztáttal szabályozható.

Az ingatlan rezsije kedvező, a gáz- víz- és villanyfogyasztás együttesen 50.000 forint, közös költség nincs. A 70-es években épült ház saját 200 m2-es kertrésszel rendelkezik. A lakáshoz tartozik egy garázs, mely opcionálisan megvásárolható, ára 5 millió forint.

A lakás ideális választás mindazoknak, akik Buda egyik legkedveltebb részén, a mindennapi élet szükségleteihez közel szeretnének élni, továbbá befektetőknek, értékállósága és kiadhatósága végett. A környéken kitűnő infrastruktúra, óvodák, iskolák várják a lakás leendő tulajdonosát.

További információkért, várom hívását.