LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Budapest XVI. kerület Sashalom

114 m²

322 m²

5

114900000 Ft

2018-ban épült, kertkapcsolatos, remek állapotú ikerházrész a 16. kerületben, Sashalom és Nagyicce határánál, a Thököly út elején eladó!
Nappali + 5 hálószoba, 3 fürdőszoba 3 WC-vel, melyből az egyik kádas, a másik zuhanyzós, a harmadik pedig háztartási helyiségként hasznosított.
2 szintes, szigetelt épület (30 cm tégla + 10 cm szigetelés), az alsó szinten amerikai konyhás nappali és spájz, valamint a zuhanyzós fürdő-WC és a dolgozószoba kapott helyet, az emeleten 4 háló és 2 fürdő.
A nappali mellett egy fedett, 18 m2-es, keleti fekvésű terasz található, valamint a saját telekrész, mely összesen 322 m2. A kertben a fúrt kút mellett egy kis szerszámos, könnyűszerkezetes, 6 m2-es tároló is helyet kapott.
A tetőszerkezeten egy 3.3 kW-os napelemrendszer nullára csökkenti a vilanyszámlát úgy is, hogy inverteres klímákkal segíthető szükség esetén a cirkófűtés.
A szomszéd felé csak egyetlen hálóval, valamint a 18 m2-es garázzsal van közös fal.
Minden fogyasztás egyedileg mért, a napelemrendszer, valamint a jó szigetelés miatt a ház fenntartása rendkívül alacsony.
5 éves épület kiváló energetikai tulajdonságokkal és minőséggel, mely tökéletesen megfelelhet egy nagyobb család részére is.
Az ár részét képezi a komplett, gépesített konyhabútor, valamint a beépített szekrények is.

További kérdésekkel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy – ingatlanpaholy pont hu | szucsattila pont eu