LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Budapest XVI. kerület

176 m²

509 m²

5

129900000 Ft

Rákosszentmihály csendes keresztutcájának egyikében eladó egy 176 m2 nettó alapterületű, 2009-ben épült ikerházfél 509 m2-es telken. A 2 nappali + 5 hálóból egy nappali + háló a ház első része jelenleg különválasztva, saját bejárattal, előkerttel 38 m2, de az átalakítási terven
láthatóan bontás nélkül ez a házrész is visszaállítható (jelenleg bérbe van adva 170 000 Ft + rezsiért, a bérlő a tulajdonosváltás esetén is maradna, amennyiben lehetséges).
A nagyobb épületrész nettó 138 m2, nappali + 4 háló, két fürdő (egy teljes értékű, egy zuhanyzós mosókonyha, valamint a földszinten egy különálló WC), belső két szinten, plusz a nappali mellett egy három oldalról zárt, privát, 12 m2-es terasz, aminek jelenleg nincs kijárata a nappaliból, de ez könnyen orvosolható.
További fontos tulajdonságok: a kert hátsó részében 25 m2-es kisház saját terasszal és 3 fázissal műhelynek vagy nyári konyhának, autómata locsolórendszer fúrt kútról, riasztórendszer, két autós lebetonozott kültéri beálló.
Az épület szigetelése és színezése nincs elvégezve, de az eladó a feltüntetett árban még kulcsátadás előtt ezt a munkálatot el tudja végeztetni, a szín szabadon választható.
A rezsiköltségek beleférnek a törvényi szabályozott limitárba: 17 ezer forint a havi gáz, saját villany és vízóra.
Az ingatlan megosztási szerződéssel van elválasztva a szomszédos telkektől, mely sem a lakhatást, sem a hitelfelvételt nem befolyásolja és jogutódokra is ugyanúgy vonatkozik.

További kérdéseivel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy