LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Budapest XXII. kerület Rózsavölgy

169 m²

400 m²

5

129900000 Ft

Kertvárosi környezet, csend és nyugalom. A XXII. kerület közkedvelt részén, Budafokon – Rózsavölgyben eladó egy hangulatos, 169 m2-es, nappali + 4 hálós önálló családi ház, 400 m2-es telken.

Az ingatlan földszintjén nappali, konyha-étkező, hall, hálószoba, háztartási helyiség, fürdő és külön mellékhelyiség található.

A tágas, világos emeleten nappali, 2 hálószoba – melyből egyikhez 8 m2 erkély és saját fürdő tartozik – és külön mellékhelyiség kapott helyet.

A 80-as években téglából épült ház teljeskörű felújítása a 2000-es években több ütemben történt, mely magában foglalja a víz- és villanyvezetékek korszerűsítését, a tető szigetelését és felújítását. Fűtését és melegvíz ellátását kondenzációs gázkazán biztosítja.

A telken fedett autó beálló, és a házhoz kapcsolódó, 20 m2-es, részben fedett terasz található.

Az ingatlan ideális választás családoknak, összeköltözőknek, akik Buda egyik legkedveltebb részén, a mindennapi élet szükségleteihez közel, mégis nyugodt, kertvárosi környezetben szeretnének élni. A környéken kitűnő infrastruktúra, óvodák, iskolák, és bevásárlási lehetőségek várják a lakás leendő tulajdonosát.

Első megtekintési nap: 2023.07.10.

További információkért, várom hívását.