LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Csömör

121 m²

455 m²

4

125000000 Ft

Csömör Középhegyen, újépítésű családi házas övezetben eladó egy épülőfélben lévő, 2023 végére átvehető ikerház nagyobbik fele.
A ház alapterülete a garázzsal együtt nettó 121 m2, a hozzátartozó telekrész 455 m2. A jelenlegi tervezésben nappali + 3 hálószoba, valamint két fürdőszoba-WC szerepel, de szükség esetén a garázs helyett is lehet háló, így nappali 4 hálósként is megépíthető. Az amerikai konyhás nappalihoz, délkeleti fekvéssel tartozik egy 20 m2-es terasz is. Főbb tulajdonságok: Ytong falazás hőszigeteléssel, Gealan, tripla üvegezésű nyílászárók (u=0.6), 5 ponton záródó, hőszigetelt bejárati ajtó, fűtésrendszere hőszivattyú padlófűtéssel.

Az ár a kulcsrakész állapotot tükrözi: A melegburkolatok 6000 Ft/m2-ig, a kerámia burkolatok 7500 Ft/m2-ig az ár részét képezik és választhatóak. A fürdőkben burkolatok és szaniterek komplett kivitelezéssel, a külső területek füvesítésével, a járda és a kocsibeálló viacolorral építve.

Remek minőségű, kivitelezésű és energiatakarékos ház csendes környezetben: amennyiben kérdései lennének, vagy érdekli a lehetőség, keressen bizalommal!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy