LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Hévíz

499 m²

794 m²

13

239000000 Ft

Hévíz közkedvelt részén, a Vörösmarty utcában, 794 m2-es telken, 2000-ben épült, 3 szintes, 499 m2 hasznos alapterületű, 13 szobás, 100 m2 erkély, 80 m2 terasz kapcsolattal vált elérhetővé egy befektetésnek is kiváló családi ház.

– Phoroterm 50-as téglából épült 20 cm-es Rockwool tűz álló közetgyapot szigetelés, mennyezet felett 30 cm-es kőzetgyapot szigetelés
– Fa nyílászárók, vörösfenyő beltéri ajtók,
– Távirányítással nyitható külső kapu,
– Fűtés: padló, melyet a Vitodens 300-as kondenzációs kazánja biztosít,
– Hűtés: Klíma.
– Kamerarendszer, 6 db infra kamera,
– Paradox riasztó- és füstérzékelőrendszer,
– Pinceszint, 6 gyógyászati helyiség, Öltőző, vároterem, teraszkapcsolattal, gépészeti helyiséggel.
– Földszinten nappali, konyha, étkező, 2 háló, kádas fürdőszoba, 70 m2-es panorámás erkély,
– Emeleten 3szoba ebből 2 erkélykapcsolattal, 1 fürdőszoba, nagyobb előtérrel,

A z alagsorban gyógyászati rendelők lettek kialakítva, melynek hasznos alapterülete 197 m2. A 6 akadálymentesített rendelő, váróterem, valamint öltöző szoba, 2017-ben lett teljeskörűen felújítva. A rendelőkhöz egy recepció és váró is tartozik.

Az ingatlan olyan személyeknek ajánlom, akik befektetési lehetőséget keresnek akár rövid vagy hosszútávon. Az ingatlan nagyságából adódóan akár kétgenerációnak is kiválóan alkalmas.

A Hévízi-tó 20 perc sétára található, további vonzereje a Hévíz-Balaton Repülőtér, illetve Keszthely közelsége. A legnépszerűbb hazai fürdőváros Budapestről is könnyen megközelíthető, a Hévízi-tó és a környék turisztikai látványosságai egész évben kikapcsolódást
biztosítanak.

Kérdéseivel megtekintési szándékával, várom megkeresését.