LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Iklad

600 m²

3183 m²

7

299000000 Ft

Iklad belterületén, 3183 nm-es telken található, 2008-ban épült, minden igényt kielégítő ingatlankomplexum főépülettel, faházzal, borospincével, 3 férőhelyes garázzsal, fedett grillezővel, kisebb erdős területtel, örök panorámával, korlátlan lehetőségekkel megvásárolható.

– Pince szinten található a gépészeti helyiség, valamint egy tároló
– Alsó szinten, fürdő, gardróbszoba, 2 hálószoba teraszkapcsolattal,
– Földszinten nappali, konyha, étkező, dolgozó, wellness, és téli kert,
– Emeleten 3 szoba melyből 1 toronyszoba 360 fokos panorámával, 2 szoba erkély kapcsolattal, továbbá gardrobszoba, fürdőszoba, található.

Helyet kapott 3 állásos garázs, borospince, faház, fedett grillező is.

A telken 5000 növény (gyümölcs és díszfák, virágok…) került elültetésre, ez által szinte a természet nyugodtsága veszi körül az ingatlant, igy teljes harmóniában van a környezettel, A füves területeken automata öntözőrendszer kialakítva.

A családi ház három részre tagolt, így lehetőséget nyújt arra, hogy nagyobb családok, illetve nagyobb társaságok is könnyedén tudjanak együtt élni és időt tölteni vagy éppen kellően elvonulni.

A garázs fölött található egy 80 nm-es faház, ami jelen állapotában tárolóként funkcionál. Mellette egy 40 nm-es fedett grillező helyiség, ahol a kerti sütögetés, főzés egy nagyobb csapattal is kényelmes.

A ház fontos részét képezi a professzionális wellness részleg, melyben egy felnőtt fűthető medence, jakuzzi, kétféle szauna található a tökéletes pihenést biztosítva. Négy méretes terasz csatlakozik a házhoz, melyek nagyobb eseményektől a relaxáló pihenésig bármire alkalmasak.

A teljes csend és nyugalom ellenére az M3-as autópálya 10 percen belül elérhető, így Budapest belvárosa akár 30 perc alatt megközelíthető.

További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom hívását.