LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Kecskemét

450 m²

645 m²

8

179900000 Ft

Kecskemét közkedvelt kertvárosi részén a futár utcában vált elérhetővé egy 1990 ben épülő 450 m2 hasznos alapterületű családi ház, étterem, kávézó , amely egy 646 m2-es telken helyezkedik el, ez a telekméret ezen a környéken dupla teleknek számít.

Az ingatlan lakórésze 100 m2 nagyságú, amelyben jelenleg 1 hálószoba, nappali konyha egyben, fürdőszoba, kamra, közlekedő, pince, 1 állásos önálló könnyűszerkezetes garázs található.

Az étterem és kávézó rész 350 m2 alapterületet foglal magába, ennek a két egységnek a befogadóképessége több mint 100 fő.

Az ingatlan:
-1990-ben porotherm 38-as téglából épült, északi oldalon 10 cm hőszigeteléssel,
-646 m2-es telek,
-Hőszigetelt fa nyílászárók,
-Szigetelés a tetőn 30 cm-es kőzetgyapot,
-Fűtéséről, melegvíz ellátásáról kondenzációs gázkazán gondoskodik.
-Telken fúrt kút, könnyűszerkezetes 1 állásos garázs,
-Délkeleti tájolású,

Az ingatlan lokációjának és elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan alkalmas étterem és presszó üzemeltetésére, ahogyan azt 25 évig is tették. A lakrész és a vendéglátó egységek minden téren külön el vannak választva, külön HRSZ és közművek. Így akár bérbe is adható bármelyik része az ingatlannak. További hasznosításra is alkalmas, könnyedén átalakítható 2 lakássá, vagy ha valakinek arra van szüksége akár 4 lakás is.

Infrastruktúráját tekintve jól ellátott, pár perc sétára található bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, buszmegálló és posta. Az M5-ős autópálya 10 percen belül elérhető, így Budapest akár 60 percen belül megközelíthető.

Az ingatlan méretét és eloszlását tekintve jó szívvel ajánlom nagycsaládosoknak, olyan embereknek akik a befektetési lehetőséget keresik, vagy szívesen vágnak bele üzemeltetésbe.

Kérdésével, megtekintési szándékával várom szíves megkeresését.