LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Monor

81 m²

500 m²

3

54900000 Ft

CÉGES KIVITELEZÉS – 5% ÁFA – CSOK IGÉNYBE VEHETŐ! Kulcsrakész, teljesen befejezett állapot 2023 nyár.
Monor kedvelt városrészének egyik csendes és nyugodt, családi házakkal teli utcájában eladó egy új építésű, 3 szobás ikerház fél, terasszal, rendezett kerttel, kulcsrakész befejezéssel.

Az ingatlan ikerház felétől jogilag és fizikailag teljesen szeparált, kerítéssel elválasztott, így biztosítva a teljes intimitást.

Kivitelezője számos példaértékű referenciával rendelkezik, több mint 20 éves szakmai múlttal büszkélkedhet családi házak építésében.

A ház nettó alapterülete 74 m2, + 1 terasz, ami 14 m2.
– Az ingatlan felépítése: amerikai konyhás nappali, terasz és kertkapcsolat, zuhanyzó és kádas fürdő egyben, 2 háló, tároló, gépészeti helyiség, 500 m2-es rendezett kert.
A magas felszereltséggel épült ingatlan főbb paraméterei és extrái:
– Főfalak 30 cm-es, válaszfalak 10 cm-es ytong tégla
– 6 légkamrás, 3 rétegű nyílászárók, kívül – belül fehér színben, rejtett tokos redőnnyel
– H tarifáról működő hőszivattyú, padlófűtés, inverteres hűtő fűtő klíma
– a két ikerházfelet 2 x 30 cm-es Ytong tégla közte hangszigetelés választja el
– riasztó- és kamera rendszer, elektromos nagykapu előkészítés

Az ár a teljesen befejezett kulcsrakész állapotot jelenti.
60%- os készültségi fokon áll az ingatlan. A leendő tulajdonos még kedvére választja a hideg és meleg burkolatokat, csaptelepeket és szanitereket.

Az ingatlan nyugodt, csendes környezetben található, autóval 3-4 percen belül minden fontos, napi életvitelhez szükséges szolgáltatás elérhető, mint nagyobb bevásárló központok, egészségügyi intézmények, óvoda, általános- és középiskola. M4-es autópálya úgyszintén pár perc alatt elérhető.

A ház kiváló választás családalapítás előtt álló párok, 1-2 gyerekes családok számára, illetve azoknak, akik a főváros zajától távol, de mégis elérhető közelségben szeretnének élni.

Az ingatlan fizikailag és jogilag teljesen elkülönülő, önálló helyrajzi számmal rendelkező, kulcsrakész állapotban 6 hónapon belül költözhető.

Megtekintési szándékával várom megkeresését!