LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Nagykovácsi

260 m²

670 m²

6

279000000 Ft

Nagykovácsiban, Nagyszénás déli oldalán, hegyoldalban luxus minőségben kivitelezés alatt álló nappali + 4 hálós, 3 fürdős, nyitott beállókkal és rengeteg extrával felszelt villa eladó. Műszaki tartalom, a teljesség igénye nélkül: Porotherm Xtherm tégla grafitos hőszigeteléssel, 3 rétegű fa nyílászárók belső árnyékolással, 8 kW-os napelem rendszer még szaldós elszámolással, 13 kW-os hőszivattyús padlófűtés, inverteres klímák, riasztórendszer, okos otthon előkészítés, és sok-sok további kérhető és árban értendő extra.

A pinceszint 73 m2, mely külső, külön bejárattal fog rendelkezni – itt kialakítható egy teljesen különálló lakrész is, kialakításra kerül egy nagy tároló, fürdő-WC, és akár szaunának, wellness részlegnek is használható terület. A földszint nettó alapterülete 74 m2, itt nappali, konyha, étkező, dolgozó és fürdő/WC kialakítás lesz, mellette az épület előtt 20 m2-es, déli fekvésű terasz, valamint a dupla beálló (40m2) kapott helyet. Az emeleten, mely nettó 66 m2, 3 hálószoba, két fürdőszoba és egy gardrób folyosó található padlás tárolóval.

Az ingatlanhoz 2 fedett gépkocsi beálló tartozik elektromos töltőkkel, amely kérésre zárt, fűtött garázzsá is alakítható.

A vételár tartalmazza a kerti szintek kialakítását termőfölddel. A kertben medence építésére, szauna elhelyezésére is van lehetőség. Belsőépítészünk megrendelésére komplett tervet készít a villa belső kialakítására a vevő által kívánt stílusban.

Igény esetén részletes műszaki leírást is tudunk küldeni, valamint hitelezésben is tudunk segíteni.
Minimális energiaigényű villa épül tehát luxus minőségben, 2023 végi átadással.
További kérdéseivel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy