LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Pusztazámor

160 m²

2115 m²

5

85900000 Ft

Pusztazámor központi részén, mégis ősfás környezetben egy 160 m2-es hasznos alapterületű, 2115 m2-es telken vált elérhetővé egy 6 szobás, 1 fürdőszobás, nappalis, pincés, 1 fedett kocsi beállós, kertes családi ház

A földszinten található a nappali, konyha, kamra, 1 hálószoba, 1 fürdőszoba, gépészeti helyiség. A földszint 100 m2-hasznos alapterülettel rendelkezik.
Az emeleten található 4 hálószoba, közlekedő, ami 60 m2 hasznos alapterülettel bír. Ennek a szintnek az átalakítása könnyen megvalósítható, válasz falai bonthatóak és áthelyezhetőek.

Az ingatlan:
-1930 -ban épült, Sóskúti kőből, 160 m2
-2115 m2-es telek,
-Hőszigetelt fa nyílászárók,
-Szigetelés a tetőn 30 cm-es kőzetgyapot,
-Fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, ami egy 1000 l-es víztartályt melegít és működteti a padló és radiátoros hőleadást.
-Telken egy nagyobb 30 m2 es pince, terasz, 1 állásos fedett kocsibeálló, további 5 gépjárműnek biztosított a telken belüli parkolás,
-Délkeleti tájolású,

Az ingatlan annak ellenére, hogy Pusztazámor központjában van, az átmenő forgalom nem hallatszik. A Zámor hegy lábánál fekszik ez csodásan kigondolt és megépített telek. A nagyságából adódóan a privát szféra teljesen biztosított. Infrastrukturálisan jól ellátott, pár perc sétára található bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, buszmegálló és posta. Az M7-es autópálya 10 percen belül elérhető, így Budapest akár 35 percen belül megközelíthető.

Az ingatlan méretét és eloszlását tekintve jó szívvel ajánlom nagycsaládosoknak, olyan embereknek akik a város zajától elkívánkoznak és egy természetközeli csendes helyre vágynak.

Kérdésével, megtekintési szándékával várom szíves megkeresését.