LOKÁCIÓ
ALAPTERÜLET
TELEK
SZOBÁK
ÁR

Székesfehérvár

297 m²

800 m²

7

149000000 Ft

Székesfehérvár kertvárosi részén az Öreghegyen, egy gyönyörű és különleges, nettó 298 m2 alapterületű, 7 szobás, 4 fürdőszobás, kamrás, mosókonyhás, 1 állásos garázzsal, kertes családi ház vált elérhetővé, 800 m2-es telken.

A családi ház 3 részből áll, alagsori szint, földszint, valamint az emeletből.

Az alagsori szinten található a gépészeti helyiség, mosókonyha, szauna, zuhanyzó, valamint egy 39 m2-es helyiség, ami akár szórakozási lehetőségtől kezdve edzőteremnek is kiválóan alkalmas.
A földszinten található 2 hálószoba, konyha nappali egyben, kamra, étkező, egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy külön wc, 1 állásos garázs.
Az emeleten 4 hálószoba, 1 kádas fürdőszoba, 1 külön wc, és egy nagyobb előtér

Az ingatlan:
– 1993 -ban épült, Porohterm 45 -ös téglából,
– 800 m2-es telek,
– Hőszigetelt fa nyílászárók, elektromos műanyag redőny,
– Szigetelés a tetőn 30 cm-es közetgyapot,
– Fűtéséről gázcirkó, fa tüzelésű vízteres kandalló, fan-coil hűtés/fűtés gondoskodik,
– Telken egy nagyobb táróló, terasz kapott helyet
– Délkeleti tájolású,

Az utca átmenő forgalomtól mentes, csendes családi házas övezetben található az ingatlan. A telek körbezárt, közvetlen szomszéd nincs, ezáltal a privát szféra teljesen biztosított. Infrastrukturálisan jól ellátott, pár perc sétára található bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, buszmegálló. Az M7-es autópálya 5 percen belül elérhető, így Pest és a Balaton is akár 35 percen beül megközelíthető.

Az ingatlan méretét és elosztását tekintve jó szívvel ajánlom nagycsaládosoknak, vagy két generáció zavartalan együttéléséhez.

Kérdésével, megtekintési szándékával várom szíves megkeresését.