Mióta Kornéllal elindítottuk az Ingatlanpáholyt, pontosan tudtuk, hogy hasonló ambícióink és motivációnk segítségével nagy dolgokat érhetünk el az ingatlanszakmában határon belül és túl egyaránt. A cég az elmúlt években szépen fejlődött, a kollégák száma és minősége sokat gyarapodott amellett, hogy a minőségből soha nem engedtünk – emellett tavaly a külföldi ingatlanpiac felmérésére is igény merült fel.
Ekkor került a céghez Zsolt, aki a piackutatások elvégzése után az első külföldi szerződéseket is kötötte, ezzel pedig megszületett az IP International! A cég ezen része egy hub-ként fog üzemelni: segítünk minden magyar ügyfelünknek az adott országban ingatlant találni, vásárolni és szükség esetén kezeltetni is, mindezt szerződött partnerekkel és szakmai együttműködésekkel, akár a helyszínen is.
Ebben a külföldi partnerségben természetesen én is részt veszek, mégpedig Spanyolország ingatlanpiacával!
Meglévő szerződött partnerrel és további, jelenleg is tárgyalás alatt lévő partnerségekkel és együttműködésekkel már most is tudunk segíteni tengerparti ingatlanok, valamint madridi és barcelonai ingatlanok vásárlásában is, de 2024-ig szeretnénk olyan együttműködéseket, amellyel minden autonóm tartományban tudunk érvényesíteni érdemi segítségeket.

Ha tehát befektetnél vagy külföldre költöznél, keress engem bizalommal, már 7 országban tudunk azonnal segíteni, és ez a szám jó eséllyel hamarosan tovább növekszik! Jelenlegi kínálatunkért keress bizalommal!